title

MØDER OG KONFERENCER

 

 

Hold jeres næste møde i Sagnlandet Lejre

 

Sagnlandet Lejre har plads til alt fra mindre møder til større konferencer. Tag ud af jeres vante rammer og hold møde under åben himmel, eller bliv inden døre i de veludstyrede lokaler.

Mødelokalerne kan bookes, selvom Sagnlandet Lejre har lukket. Læs herunder om de forskellige tilbud, som kan skræddersys til jeres behov.

 


Velkomstcenter + konference 13   Velkomstcenter + konference 27   Velkomstcenter + konference 32

 

Faciliteter

Sagnlandet Lejres rummer fire mødelokaler, som varierer i størrelse og har forskelligt indhold. Det største kan rumme op til 80 personer. Læs mere om de enkelte lokaler herunder.

MØDELOKALE 1 OG 2

30 personer

Mødelokale 1 og 2 er lige store og har begge plads til 30 personer. De er begge udstyret med:

Et stort lærred, fuld HD-projektor, Blu-ray-afspiller, trådløs mikrofon, HDMI- og almindelig RGB-tilslutning, trådløst internet, whiteboard, flip-over samt blokke og penne til alle deltagere.

MØDELOKALE 3

15 personer

Mødelokale 3 ligger på første sal, har plads til 15 personer og er udstyret med:

Trådløst internet, flip-over og whiteboard samt blokke og penne til alle deltagere. En transportabel projekter med lærred kan sættes op.

MØDELOKALE 4

60-80 personer

Mødelokale 4 er konferencesalen, som er sammensat af mødelokale 1 og 2. Skal I sidde ved borde, er der plads til 60 personer, mens der i foredragsopsætning er plads til 80 personer i lokalet.


 

Mødepakker og priser

Er I mange eller få, skal I mødes over frokosten eller om aftenen – der findes en løsning. Læs herunder om de forskellige mødepakker, som Sagnlandet Lejre tilbyder eller kontakt eventansvarlig Leonora Thofte på telefon: 46 42 49 42.

Alle priser er inklusiv moms.

HELDAGSPAKKER

Heldagspakken inkluderer som standard:

  • – Mødelokale tilgængeligt fra 8.00-16.00
  • – Morgenmad (kl. 8.00 eller 8.30) som buffet eller “på farten” i form af smurte madder lige til at tage med ind i mødelokalet.
  • – Kaffe/the i eller udenfor lokalet om formiddagen
  • – Frokost – vælg selv mellem de fire forskellige frokostmuligheder og spiseoplevelser!*
  • – Kaffe/the og kage eller Tollundbar i eller udenfor lokalet om eftermiddagen
  • – Fri adgang til parken på dagen samt sæsonpas der giver gratis adgang resten af sæsone I er færre: 46 42 49 42

Har I brug for udvidet åbningstid er prisen 500-750 kr. pr. påbegyndt time (afh af deltagerantal og mødeindhold)

Ekstra lokale: 550 kr.

*De fire forskellige frokostmuligheder og spiseoplevelser:

  1. Nyd det lækre rustikke smørrebrød fra den lokale og kendte Lejre Bageren.
  2. I kan også sætte tænderne i en skønt måltid lavet af årstidens friske råvarer og med fokus på økologi og kvalitet når kokkene hos vores samarbejdspartner Restaurant Herthadalen tryller i køkkenet.
  3. Eller I kan vælge spiseoplevelsen Sagnlandets vikingegryde med smag af bål og historie. Sagnlandets vikinger servere maden rygende varm – direkte fra jerngryden over det knitrende bål – under åben himmel.
  4. I vintermånederne inviterer vikingerne indenfor i langhuset til Vikingegryde og sagnhistorier om ildstedet.

PRISER PÅ HELDAGSPAKKER

Mødepakke med smørrebrødsbord. Pris pr. person: 479 kr. (minimum 10 personer)

Mødepakke med moderne frokostbuffet eller spiseoplevelsen “Vikingegryde” under åben himmel. Pris pr. person: 595 kr. (minimum 12 personer)

Mødepakke med Vikingegryde og Sagnhistorier om ildstedet inde i Langhuset. Pris pr. person: 650 kr. (minimun 10 og max 25 personer)

Er i færre deltagerer, ring og få et tilbud: 46 42 49 42

 

 

HALVDAGSPAKKE

Halvdagspakken består af et mødelokale fra kl. 9-12 eller fra 12-16.

Som standard inkl. kaffe eller the, isvand, frugt eller kage/Tollundbar udenfor lokalet, samt morgenmad eller frokost inkl. en sodavand/kildevand. Dertil kommer fri adgang til parken på dagen samt sæsonpas der giver gratis adgang resten af sæsonen

Halvdagspakken kræver minimum 12 deltagere.

Pris pr. person: 435 kr.

Har I brug for udvidet åbningstid er prisen 500 kr. pr. påbegyndt time.

 

AFTENPAKKE

Aftenpakke består af et mødelokale fra kl. 18-21.

Som standard inkl. kaffe/the, isvand og kage eller Tollundbar i eller udenfor lokalet.

Dertil kommer sæsonpas der giver gratis adgang resten af sæsonen

Aftenpakken kræver som minimum 12 deltagere. Ring og få tilbud, hvis I er færre: 46 42 49 42

Pris pr. person: 345 kr.

Hvis I har brug for udvidet åbningstid, er prisen 500 kr. pr. påbegyndt time.

Der kan også bookes middag til aftenpakken.

 


Vikinger serverer i telt      Mødegæster om bål      Stort event i telt

Særlige tilbud til det anderledes møde

Sagnlandet Lejre tilbyder en række anderledes mødeoplevelser, hvor områdets særegne natur og kultur bliver en del af begivenheden. For eksempel kan I vælge at kombinere mødet med en rundvisning i Sagnlandet, eller give mødedeltagerne en oplevelse ved at bestille vikingegryde til frokost.

Hvis I vil kombinere jeres møde med personaleaktiviteter, er der rige muligheder i Sagnlandet Lejre. Vi tilbyder en lang række aktiviteter, der kan rumme både socialt samvær, samarbejde og udvikling. Det hele foregår i de...
Et mødebreak er mere end bare en pause. Det er en oplevelse, som giver smil på læben, ilt til hjernen og stof til eftertanke. Der er mange forskellige muligheder for alternative og givende pauser i...
Som noget nyt tilbyder Sagnlandet Lejre firmagaver. Giv medarbejderne og deres familier en oplevelse i særklasse, når de for eksempel dyster mod hinanden i oldtidsfærdigheder, sammen går til kødgryderne på jernaldermaner eller prøver kræfter med...

 

Et alternativ: Hold møde i naturen

 

Som noget nyt tilbyder Sagnlandet Lejre at sprænge rammerne for mødekulturen, og tage mødet udenfor. Her er 43 hektar enestående og uberørt natur, som vil tilføje en ekstra dimension til jeres møde. Brug lys, luft og duft som en indgang til for eksempel udvikling eller evaluering.

Vi forsyner jer med en rygsæk med en lille klapstol, skrivesager, frokostboller, frugt og kildevand, og så er det ud i naturen. I er velkomne til at bruge alle stierne, og I kan booke områder, der er særligt egnede for samling. Læs herunder om nogle af områderne.

Skovpavillonen ligger lidt afsides for foden af bakken med Danselabyrinten. Skovturspavillonen har rigelig plads, her kan I være op til 70 personer uden problemer. Skovturspavillonen kan fungere godt som fast base for et længere besøg...
Sagnlandets jernalderlandsby Lethra ligger indhegnet mellem bakker og overdrev ved bredden af Buesø. Ved landsbyen græsser husdyr, og høns og gæs pikker omkring mellem husene. Umiddelbart i nærheden af Lethra ligger smedien og den mystiske...
Stenskibssætningen er en kopi af et monument fra vikingetiden. Resterne af den originale skibssætning står et stenkast derfra i Gl. Lejre. Stenskibssætningen er 80 meter lang og består af 28 kampesten. Pladsen til et evt....
Danselabyrinten ligger midt i Sagnlandet, højt på en bakketop med panoramaudsigt over landskabets bakker, dale, søer og skove. Labyrinten er en stensætning efter svensk forbillede. Den svenske original er fra 1800-tallet. Labyrintens mønster kendes fra...
Offermosen ligger i udkanten af Jernalderlandsbyen Lethra. Omgivet af bøgetræer ligger mosen i en lavning mellem to bakker. Landsbyens beboere har efterladt sig mange ting i det lave vand i udkanten af mosen. Sammen med...