title

TEAMBUILDING

 

Tag udfordringen op!
– Teambuilding, firmaarrangementer og lederkurser i Sagnlandet Lejre

Kan I samarbejde og flytte en tre tons tung sten på stenaldermaner? Kan I fremtrylle et nordisk festmåltid som ægte vikinger? Hvordan bliver man en bedre leder med det samme? Eller trænger I til at krydre den lange mødedag med anderledes oplevelse?

Mulighederne for anderledes arrangementer i Sagnlandet Lejre er uendelige. Vi sørger for alt til en uforglemmelig dag for store og små med oplevelser og aktiviteter for alle.

Læs herunder nogle eksempler på aktiviteter, eller ring og få en snak om jeres ønsker.

Guidede ture Vores guidede ture er en spændende måde at blive introduceret til Sagnlandet på. Vi tilbyder Temature og Tidsture. Temature Disse ture tager jer med på en rejse gennem hele Sagnlandet, samtidig med vi...
Se nye sider af din kollega med dette brag af en udvekslingsoplevelse! I skal med kløgt, snilde, opfindsomhed og samarbejde forhandle jer frem til sejren. Vikingemarkedspladsen Ravnebjerg oser af aktivitet lige inden handlen frigives af...
Gå sammen om at lave et overdådigt måltid ud over det sædvanlige. Prøv kulinariske kræfter med stenalder-, jernalder-, vikinge- eller landbofortegn.  
Gå i vikingernes og stenalderfolkets fodspor! De byggede stendysser og jættestuer, satte runesten og skibssætninger – helt uden moderne maskiner. Mon I kan gøre det samme?  
Gør vore forfædre kunsten efter i en dyst på fortidens færdigheder! I kan dyste jer tilbage til 1800-tallet, vikingetiden, jernalderen eller stenalderen. Som standard er der 4-5 udfordringer på en dyst. Antallet afhænger bla af...

 

Alt det praktiske

Der er rige muligheder for at holde jeres arrangement indendørs eller udendørs, og indenfor forskellige budgetter. Læs her om nogle af de praktiske detaljer.

 

Vejledende priser for et udvalg af aktiviteter i Sagnlandet Lejre. Ved booking af et arrangement med flere aktiviteter eller et skræddersyet forløb er der typisk andre priser. Ring til eventansvarlig Leonora Thofte på telefon 46...
Der er mange forskellige måder at stille sulten på i Sagnlandet Lejre. Om den er lille eller stor, sød eller salt, er der en løsning. Gør måltidet til en oplevelse – prøv oldtidsgourmet Til en...
I Sagnlandet Lejre kan virksomhedens medarbejdere opleve fire spændende universer fra svundne tider. De fire historiske miljøer, der kan danne ramme om jeres arrangement, tager jer med tilbage til 1800-tallet, vikingetiden, jernalderen eller stenalderen. Sagnlandets...

 


 

Styrk jeres samarbejdsevner og bliv rigere på både oplevelser og viden

Som virksomhed kender I alt til dygtige og engagerede medarbejdere, og ved at godt samarbejde er alfa og omega for virksomhedens effektivitet. I ved også, at de fleste indimellem har brug for at udvikle, genvinde og styrke kompetencer af alle slags.

I Sagnlandet Lejre tilbyder vi forløb, som på utraditionel vis udvikler og styrker jeres medarbejdere. Vi tilbyder aktiviteter og udfordringer, som stiller krav til samarbejde, kommunikation, kreativitet og forhandlingsevner, og vi garanterer, at I kommer hjem med fornyet energi og et positivt sind.

Teambuilding er et vidt begreb, og vi tilbyder et hav af aktiviteter og oplevelser. Læs om nogle af dem her, eller kontakt os og fortæl hvad I gerne vil opnå med jeres arrangement, så sammensætter vi et forslag til jer.

Vi har rammerne – sammen udvikler vi ideerne!

Sagnlandet Lejre samarbejder med virksomheden Sagens Natur, som arbejder målrettet med at tilrettelægge teambuilding, kurser i medarbejderudvikling og ledelsestræning.