oktober, 2015

10oktI dagTræsværdssmedjen - lav dit eget træningssværd - sværd 25 kr. - perle 5 kr.(I dag: lørdag) Tid: 10.00-17.00 Særlig aktivitetspris: Træsværd 25 kr. Sværdperle i glas 5 kr.

Info

I træsværdssmedjen har Sagnlandets håndværkere forberedt materialer og indrettet værksted så børn (og voksne)  kan lave deres eget vikingeøvelsesvåben, som trofæ for deres træning i vikingekamp. Nå børnene har deltaget i krigerlivet kan de købe sig til en sværdperle – en gunstbevisning man kender fra arkæologiske fund  – i form af en glasperle der bliver bundet til sværdets hæfte som et tegn på krigerens værd.
SAGNKONGEFESTIVAL 2015
I efterårsferien den 10.-18. oktober rykker Bjarkes krigerlejr ind i Sagnlandet Lejre, og I kan både besøge Krigerteltet, Træsværdssmedjen, Fortælleteltet, Lazerettet, Messeteltet og Smykkeboden. Hele ugen er der fokus på fortidens sejeste krigere fra både jernalderen og vikingetiden, så kom og lær et par tricks til kamptræning, se dramatiseringer af de gamle sagn og vær med i det store børne-slag.

Fredag den 16. kan I komme til særarrangementet Fortællinger i Natten, hvor I kan høre fantastiske forhistoriske fortællinger om vikinger, guder og helte helt frem til kl. 22.

Er I ikke til at kanøfle kamplystne krigere, kan man også lave lerperler i potteriet og bånd i dragtværkstedet, bage kiks og få smagsprøver på jernalderens byggrød , prøve bueskydning, spydkast og stenkast, være med, når vildsvinene og husdyrene skal fodres – eller prøve nogle af de mange andre aktiviteter, vi har på programmet i efterårsferien.

Så tag hele familien med og tilbered jeres frokost over den sagte ild i Båldalen, mens I nyder de smukke efterårsdage – og hinandens nærvær.

Hvornår

I dag (Lørdag)

Tid

10.00-17.00

Særlig aktivitetspris

Træsværd 25 kr. Sværdperle i glas 5 kr.

Sorry, the comment form is closed at this time.