title

Historien om Danmark: Vi ser serien sammen!

 

foto: DR, Morten Krüger ©

 

Tilmeld dig her og nyd en skøn aften i historiens tegn når Sagnlandet Lejre i samarbejde med DR viser 2. afsnit af DR’s storsatsning dokumentarserien Historien om Danmark – det er GRATIS at deltage!

Efter visningen af seriens andet afsnit er der mulighed for dialog og samtale med Sagnlandet Lejres eksperter. Den 9. april fortæller pottemager Inger Heebøl og arkæolog Tania Lousdal Jensen om alt fra krukkefremstilling til krævende hængningsscener.

Undervejs vil der være mulighed for at købe kaffe, the, lidt godt til ganen og et glas af Sagnlandet Lejres nye mjød, krydret med friske egespåner fra træet til den nye rekonstruerende kongehal. Denne aften er det også muligt at smage Sagnlandets helt nye Tollundbar, en snack baseret på jernalderens spisevaner og inspireret af Tollundmandens sidste måltid. (Købes på dagen, kontant eller via mobilepay.)

Program:

19.30 Dørene åbnes

20.00 Historien om Danmark: afsnit 1, bronze- og jernalder år 1700 fvt. – 750

21.00 Dialog med Sagnlandets Lejres eksperter (ca. 30-45 min)

ca. 21.45 Tak for i dag

Arrangementet afholdes i Velkomstcenteret i Sagnlandet Lejre.Arrangementet er GRATIS! (OBS: Tilmelding kræves, pladser fordeles efter først til mølle. Man får automatisk besked om man har fået plads, så snart man har trykket ’tilmeld’)

 

Tilmelding: