title

Historien om Danmark: Vi ser serien sammen!

 

foto: DR ©

 

Tilmeld dig her og nyd en skøn aften i historiens tegn når Sagnlandet Lejre i samarbejde med DR viser 4. afsnit af DR’a storsatsning dokumentarserien Historien om Danmark – det er GRATIS at deltage!

Efter visningen af seriens fjerde afsnit er der mulighed for dialog og samtale med Sagnlandet Lejres eksperter. Derudover har vi denne aften tilkaldt forstærkninger i form af middelalderarkæolog Leif Plith Lauritsen fra Museum Lolland-Falster, der efter dagens afsnit går endnu et spadestik dybere, og fortæller historien bag historien om Svend, Knud, Valdemar og Blodgildet i Roskilde.

Undervejs vil der være mulighed for at købe kaffe, the, lidt godt til ganen og et glas af Sagnlandet Lejres nye mjød, krydret med friske egespåner fra træet til den nye rekonstruerende kongehal. (Købes på dagen, kontant eller via mobilepay.)

Program:

19.30 dørene åbnes

20.00 Historien om Danmark: afsnit 4, tidlig middelalder år 1050-1340 evt.

21.00 Oplæg og dialog med Leif Plith Lauritsen fra Museum Lolland-Falster  (ca. 30-45 min)

ca. 21.45 Tak for i dag

Arrangementet afholdes i Velkomstcenteret i Sagnlandet Lejre.Arrangementet er GRATIS! (OBS: Tilmelding kræves, pladser fordeles efter først til mølle. Man får automatisk besked om man har fået plads, så snart man har trykket ’tilmeld’)

 

Tilmelding: