title

BUTIK

 

Bliv fristet af det unikke udvalg i Sagnlandets butik

Butikken er på en gang turistinformation, og porten til Sagnlandet. Det er her I køber billetten, som også er et sæsonpas. Der er nu god grund til at blive lidt længere i butikken og snuse til de mange spændende varer – for de kvalitetsbevidste med sans for håndværk og historie er den det rene slaraffenland. Butikken er også åben for dem, der ikke skal besøge Sagnlandet.

Udvalget i butikken er nøje håndplukket, så hver en vare har en spændende historie. Ligesom bygningen udstråler sortimentet på én gang oldtid og moderne design. Kopier fra oldtiden står side om side med moderne kunsthåndværk, hvor stiltræk fra forskellige perioder kombineres til nye udtryk. Alt i butikken er produceret af naturlige materialer.

I Sagnlandets butik kan turister og andre interesserede finde informationer om attraktioner i hele regionen. På hylderne er der inspiration til spisesteder, overnatningssteder og spædende ture til fods og på cykel. Der står en pc...

VITAMINSKUD TIL HJEMMEBIBLIOTEKET

Butikkens boghylde bugner af spændende titler – adskillige af dem er unikke for Sagnlandet. Den haveglade, den snapsetørstige eller den historieinteresserede læser kan så rigeligt få sin lyst stillet, ligesom der er noget for den seriøst nørdede. Der er blandt andet udførlige guides til at lave langbuer som i jernalderen, eller en bål-kogebog udelukkende med vikingemad.

TØJ, HATTE OG VIDUNDERLIGE TÆPPER

Butikken har en stor kollektion af tøj, der er noget ud over det sædvanlige. Tøjet har alt sammen et strejf af historie, og passer til den, der har noget på hjerte. Lad jer friste af den godt blandede hattehylde, kom vinteren i møde med en smuk, varm sweater eller draper sofaen med et lækkert uldtæppe. Alt tekstil er naturligvis lavet af naturlige materialer, som uld, bomuld og hør.

I Sagnlandets historiske værksteder arbejder håndværkerne nøjsomt med at reproducere tøj og keramik fra fortiden. I butikken er det muligt at købe et stykke af deres fine håndværk med sig hjem til evigt eje. Her...

LIDT AT FORSØDE TILVÆRELSEN MED

I Sagnlandets butik er der et stort udvalg af godt til ganen i både fast og flydende form. Vikingernes foretrukne drik mjød, krydrede brændevine og spændende øl; sennep, olier og eddiker; bolsjer, slik og andre søde sager er at finde blandt de fristende varer som jævnligt bliver skiftet ud.

TIL DE SMÅ

Legetøj er der masser af i Sagnlandets butik. Sværd, hjelme og udklædningstøj i alle afskygninger; bøger, puslespil og tøjdyr. Alt legetøj er inspireret af historien og produceret af naturmaterialer.

  Butikkens kyndige folk har næse for at sammensætte indbydende gavekurve. De er oplagte til firmagaver, men kan også gives til mors eller fars dag, til fødselsdag, jubilæum eller noget helt femte.   Hvad med...
Butikken har et stort udvalg af kopier af fund fra oldtiden og historisk inspirerede smykker. Halskæder, brocher og øreringe med med historisk præg hænger side om side med museumskopier af fund. For eksempel skålspænder, som...