Er du nutidens svar på frk. Jensen?

Så er et sæsonjob i vores nye historiske café måske noget for dig!

Sagnlandet Lejre åbner snart et hyggeligt 1800-tals spisehus. Her skal vores små og store gæster kunne ”smage på historien” i form af mad, småretter og bagværk inspireret af 1800-tallets køkken. Derfor søger vi 1 til 2 voksne M/K med køkkenerfaring og gerne med interesse for madhistorie. Menuen holder vi smal. Til gengæld skifter det med vores sæson, så det både afspejler gæstesammensætning og årstidens råvarer. Vi taler både om servering af koldt charcuteri, gode oste og egen produktion af en dagens salat, dagens lune ret, sandwich, godt brød, småkager og varme/kolde drikke. Hertil salg af is mv.

Kan du se dig som nutidens svar på Frk. Jensen, der både kan rubbe neglene, udnytte råvarerne, og holde et sprit nyt moderne produktionskøkken pinligt rent? Hvis JA, så modtager vi gerne en ansøgning fra dig.

Du vil referere til vores daglige leder af cafeen i forhold til menu og vagtplan, men vil i øvrigt arbejde selvstændigt og sammen med cafeens øvrige team, der består af en anden voksen samt ungarbejdere:

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er mødestabil og ansvarlig
  • Er fleksibel med arbejdstid
  • Har styr på køkkenlogistik og kan bevare ro og overblik i en travl højsæson
  • Har godt humør og gode samarbejdsevner
  • Kan lide at samarbejde med unge
  • Værdsætter kundekontakt og salg

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads med mange tusinde besøgende
  • Fornøjelsen ved at være med til at bygge et nyt koncept op i helt nye rammer
  • Engagerede og søde kollegaer
  • Selvstændigt arbejde i et lille team
  • Arbejdstid: 25-37 timer pr uge afhængigt af både dig og sæson (weekendarbejde må påregnes)
  • Ansættelsesperiode: snarest muligt og i første omgang frem til 1. oktober 2019.
  • Løn efter aftale

 

Skriftlig ansøgning mærket ”Cafemedarbejder” pr. e-mail med CV og relevante bilag snarest og senest 25. april 2019 til job@sagnlandet.dk

Yderligere oplysninger: Lars Holten, 4642 4940.