Sagnlandet Lejre søger dygtig administrativ kontorblæksprutte på deltid

 

Sagnlandet Lejre SØGER DYGTIG ADMINISTRATIV KONTORBLÆKSPRUTTE PÅ DELTID (25-30 timer)

Kan du smile og sælge gennem telefonen, når vores kunder ringer? Kan du holde styr på vores skolebookinger, venneforenings- og erhvervsklubmedlemmer, så alle får bekræftelser, nyhedsbreve, medlems- og VIP-kort rettidigt? Er du vores daglige, hjælpsomme postbud, der fordeler post og mails til de rigtige kollegaer? Er du hurtig på tastaturet, når gæsteanalyser, skoleevalueringer, fagbøger og andet rugbrødsarbejde løbende skal indtastes sikkert og korrekt i vores administrative systemer? Er du vores papirnusser, der sikrer, at vi alle har papir og blyanter, og at kopimaskinen serviceres? Er du vores nøglemedarbejder, der forår og efterår sørger for at oprette/slette nøglechip til vores mange sæsonansatte? Er du vores servicemindede, lejlighedsvise mødevært, der bistår med kaffebrygning, opdækning og afrydning ved diverse møder og arrangementer? Er du vores kalendernisse, der omkring årsskiftet får indtastet vores aktivitetsprogram for følgende år på hjemmesiden? Har du tjek på brug af Microsoft Office pakken og Outlook som effektive arbejdsredskaber? Trives du med både afvekslende og rutineprægede opgaver, der bl.a. skifter med høj- og lavsæson? Har du et veludviklet ordensgen, og lægger du vægt på systematik og struktur?

KAN DU SVARE JA til ovenstående og derfor have, og sprede, arbejdsglæde gennem din ansvarsfulde løsning af sådanne opgaver, så GLÆDER VI OS til at byde dig velkommen som ny kollega og sagnlænding i Sagnlandet Lejre.

Men før vi når dertil, skal du sende os en god og velargumenteret ansøgning, så vi lige præcis kan finde DIG i stakken!

Lidt om dig

Du er servicemindet. Du er mødestabil. Du er selvstændigt arbejdende, tænkende og løsningsorienteret. Du ved, hvad det betyder at have søde, kompetente og hjælpsomme kollegaer som dig selv. Du trives på en arbejdsplads befolket af alskens kreative kulturfolk i alle aldre, hvor to arbejdsdage ikke ligner hinanden. Du sætter en ære i at hjælpe kollegaer på bedste vis. Du er den heldige ejer af både humor og menneskeligt overskud, der gør dig til et positivt menneske og en værdsat kollega. Fagligt er du en velstruktureret og udadvendt praktiker med ordenssans og alsidig administrativ erfaring i bagagen kombineret med flair for udnyttelse af IT. Du kan lide at have travlt samtidig med, at du bevarer overblikket og når aftalte deadlines.

Lidt om os

Vores forkontor i Administrationen består – udover af dig – af tre kollegaer på hhv. 12, 32 og 37 timer pr uge. De arbejder især med økonomi, men tager også del i diverse administrative opgaver i kontoret og bliver – sammen med direktøren – dine nærmeste kollegaer. Vi sidder i et åbent kontormiljø med de glæder og udfordringer, det giver.

Sagnlandet er en travl arbejdsplads med en uformel omgangstone og en ambition om at skabe kvalitetsoplevelser og yde god service. Kort sagt: Vi er ildsjæle, der gerne vil gøre en forskel for vores gæster. De består af en skøn blanding af børneinstitutioner, skoler, turister, virksomheder og forskere. Selv er vi en broget flok på i alt ca. 30 årsværk.

Vores forventninger til dig

  • Imødekommende, servicemindet og informativt ”telefon-ansigt” udadtil.
  • Selvstændig og struktureret i dit arbejde.
  • Mødestabil og fleksibel i forhold til opgaver og deadlines.
  • Kan prioritere og bevare ro, overblik og godt humør – også i travle perioder.
  • Rutineret bruger af Microsoft Office-pakken, Microsoft Outlook samt gerne WordPress.

Vi tilbyder

  • Ansvar og alsidige arbejdsopgaver, der varier afhængigt af sæson.
  • Stor kontaktflade til kollegaer, kunder og gæster.
  • Deltidsansættelse på mellem 25-30 timer fordelt på 5 dage om ugen i tidsrummet kl. 9.00-15.00.
  • Løn efter aftale og tiltrædelse snarest muligt.

Interesseret?

Send senest mandag den 6. maj 2019 ansøgning med relevante bilag pr. e-mail mærket ”kontormedarbejder” til: jobadm@sagnlandet.dk. Yderligere info: Direktør Lars Holten, tlf. 4642 4940.