Warm-up event: DR’s Historien om Danmark i Sagnlandet Lejre

Arrangementet er gratis – tilmeld dig her!

 

(Tilmelding i bunden af siden)

 

 

 

 

Søndag den 2. April er der er premiere på DR storstatsning, dokumentarserien ‘Historien om Danmark’

Men! Allerede INDEN serien får alvor går i luften stabler vi et helt særligt arrangement på benene i Sagnlandet Lejre, når vi torsdag den 30. Marts inviterer til Warm-up eventet: DR’s Historien om Danmark i Sagnlandet Lejre.

Kl.19.30 Dørene åbnes

Kl. 20.00 Oplæg ved Thomas Roger Henrichsen, manuskriptforfatter og instruktør på første afsnit af Historien om Danmark. Efterfølgende mulighed for spørgsmål og dialog

Kl. 21.00 Tag på en virtuel rejse til DR’s stenalderunivers – Bliv blandt de første til at se de eksklusive og endnu ikke offentliggjorte VR optagelser lavet i Sagnlandet Lejres stenaldermiljø og bliv selv en del af historien!

Kl.22.00 Tak for i dag

Arrangementet er GRATIS! (OBS: Tilmelding kræves, pladser fordeles efter først til mølle. Man får automatisk besked om man har fået plads, så snart man har trykket ’tilmeld’)
Undervejs vil der være mulighed for at købe kaffe, the , lidt godt til ganen og et glas af Sagnlandet Lejres nye mjød, krydret med friske egespåner fra træet til den nye rekonstruerende kongehal. (Købes på dagen, kontant eller via mobilepay.)
Arrangementet afholdes i Velkomstcenteret i Sagnlandet Lejre.
#flerehistorieromdanmark